Loading

De mooiste dag van uw leven! Daar mag natuurlijk niets mis gaan. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen, feesten & partijen. Wij kunnen dus voor u een perfect trouwfeest organiseren, eventueel voorafgegaan door een heerlijk trouwdiner.
Natuurlijk is een bruiloft altijd maatwerk en willen wij na het aanvragen van een offerte altijd een gesprek op locatie waarbij wij alle faciliteiten en de mogelijkheden met het paar doorlopen. Daarna maken wij een offerte geheel persoonlijk op maat voor u beide inclusief tijdlijn met verloop van het feest tot in detail.
U kunt u de dag ook beginnen met een receptie bij ons in de zaak, of bij mooi weer in de gezellige binnentuin.
Uw diner is vaak een stuk intiemer dan de receptie en dus worden vooral uw naasten en hechte vrienden/familie uitgenodigd.

Onze Herenkamers zijn perfect voor een ‘Private Dining‘, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een trendy ‘Walking Dinner’ De trend van dit moment!. Hierbij krijgen uw gasten kleine hapklare gerechten geserveerd vanaf onze Green Egg door onze Chef Kok, in meerdere gangen. Dit concept is vooral geschikt als uw gezelschap uit een groot aantal gasten bestaat en u informeel wilt dineren.
Een Walking Diner Vlees/Vis/Vega met daarbij zeer complete tafel vol lekkers denk aan diverse salades, fruit, huisgemaakte friet, Brood, Groente & Fruit.

Exclusief genieten

De gehele Heren van Zeist kan tot uw beschikking staan wanneer u dit wenst. De zaak wordt dan exclusief door u afgehuurd en is gesloten voor anderen.
Tevens denken wij graag mee over een andere creatieve invulling van de dag/avond wanneer u dit wenst. Denk aan aankleding tot DJ of artiesten op maat.

Tot in de late uurtjes…

Wanneer u besluit uw trouwdiner/trouwfeest bij de Heren van Zeist te organiseren op vrijdag- of zaterdagavond kunt u doorgaan tot 03:00 in de Nacht.

Trouwfeest organiseren?

Neem hiervoor contact op T 030 – 877 5128 om een afspraak in te plannen of dien een vrijblijvende aanvraag in.