Loading

Onze befaamde Cocktail Workshop! Onder leiding van onze Cocktail Master ga je gedurende een dagdeel aan de slag om je eigen cocktails te mixen, blenden en masseren. Alle technieken komen aan bod om allerlei klassiekers te maken, zoals de Pornstar Martini, de Mojito, de Sex On The Beach en nog veel meer! Uiteraard kun je de cocktails na afloop zelf opdrinken. Wij zeggen dan ook niet voor niets: kom niet met de auto 😉

Cocktail Workshop 1:
3 cocktails zelf maken en opdrinken onder leiding van onze gecertificeerde Cocktail Master.
Kosten €37,50 p.p. voor 1 uur en dertig minuten.

Cocktail Workshop 2:
5 cocktails zelf maken en opdrinken  onder leiding van onze gecertificeerde Cocktail Master.
Kosten €57,50 p.p. voor 2 uur.

Cocktail Workshops kunnen enkel gegeven worden doordeweeks of in de weekenden overdag (vrijdag en zaterdagavond is uitgezonderd)

Wat staat jullie te wachten bij Gek op Holland?
Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje en volgt er een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Elke team krijgt een eigen kleur petje uit onze nationale driekleur: rood, wit of blauw. Na een inleiding met een authentieke Hollandse muzikale kraker gaat het feest beginnen.

De presentatie van de Ik Hou van Holland quiz is in handen van een oer-Hollandse quizmaster. Hij of zij loodst de teams door een aantal vragenrondes, schattingsrondes en een Hollandse spelling- en een muziekronde. Hou je van Holland, dan kunnen jij en je team dat nu gaan waarmaken!

Geniet vooraf, tijdens of na afloop van een heerlijk diner

Vooraf, tijdens of na afloop van de quiz kunt u genieten van een heerlijk diner. De quizavond kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!

Nu boeken

Wat staat jullie te wachten bij de gps citytocht?
Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Na een relaxte ontvangst met koffie, thee of een glaasje fris en iets lekkers krijg je een uitgebreide uitleg. vervolgens ga je samen met je groep door middel van waypoints een unieke route volgen door de stad.

Nu boeken

Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje en we maken teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden in het etablissement, bijna onder jullie ogen. Dit maakt jullie eerstegraads getuigen en we doen direct een beroep op ieders analytisch inzicht bij de identificatie van het slachtoffer. Zo’n vingerafdruk blijkt al snel een hele puzzel.

Terwijl de groep geniet van het diner ontrafelt de zaak langzaam. Subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven: tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de ware toedracht. Kruip in de huid van de verdachten tijdens een buurtonderzoek, ontcijfer de exacte moordlocatie door middel van een fictieve reconstructie. Wie is de moordenaar, wat was het motief en hoe is het slachtoffer om het leven gekomen? Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met het vonnis!

Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht? Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau. Dankzij jullie is de wereld weer een stukje veiliger geworden.

Nu boeken

Wat staat je te wachten tijdens escape in the city?

Escape in the City. De tijd loopt en uit vele raadsels, puzzels, geheimen en codes komt maar 1 oplossing om te ontsnappen. Samen met je groep ga je de stad in en heb jij de taak om alles op te lossen en de sleutel van de stad in je bezit te krijgen. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een spannend en actieve teambuildingsactiviteit in de stad!

Nu boeken

Weet jij aan de politie te ontsnappen?
Speel dan de escape room met je vrienden, familie of collega’s. Bij aankomst staat er al een welkomstdrankje op u te wachten. Als iedereen er klaar voor is volgt er een uitgebreide uitleg. Vervolgens worden er teams gemaakt en weet je tegen wie je gaat strijden. Is dat allemaal geregeld, dan treed je de escape room binnen en stap je in de wereld van drugs, criminaliteit, geweld en agressie. Hoe kun je het laatste slot openen? Je hebt samen met je vrienden een uur om het op te lossen! Je denkwijze word tot het uiterste gedreven! Weet jij te ontsnappen doormiddel van het oplossen van puzzels, raadsels, cryptogrammen, codes en veel meer pittige spellen? Welk team weet binnen de tijd het slot te openen en vrij uit te gaan?! Voor of na het uitje kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner.

Nu boeken

Party hardy! De kater komt later.

Bij een goed vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje maak je de volgende dag pas de schade op. Met een flinke kater in je kop: verloren spullen, lippenstift op vreemde plaatsen, blauwe plekken… Net als de vier hoofdrolspelers in de briljante speelfilm ‘The Hangover’.

Het gaat er niet flauw aan toe tijdens deze game. The city is your playground! Samen met jouw vriendengroep of collega’s ga je de stad in om verschillende – laten we zeggen – ‘vreemde‘ opdrachten uit te voeren. Aan jullie de taak om deze zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren. Zonder al teveel kleerscheuren.

Wat staat jullie te wachten tijdens The Hangover?

Je kunt niet droog de strijd in en dus word je ontvangen met een biertje. Na een korte speluitleg vormen we teams van vier tot zes man en gaat jullie groep gewapend met een zak attributen en een opdrachtboekje op pad.

Elke deelnemer krijgt minimaal één opdracht voor zijn kiezen en – lucky you – de dobbelsteen bepaalt welke opdracht uitgevoerd moet worden. De kans bestaat dat je een wildvreemde dame met rode schoenen (liefst met hoge hakken) moet vinden en zoenen om jouw punten te scoren, het liefst zonder bitch slap. Ook kan je gevraagd worden een groepstattoo te ontwerpen. Het mooiste resultaat telt uiteraard!

Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Handig voor de dag erna.

Nu boeken

Wat staat jullie te wachten bij wie is de verrader?
Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Na een relaxte ontvangst met koffie, thee of een glaasje fris en iets lekkers krijg je een uitgebreide speluitleg. Zodat je alle ins en outs kent. Vervolgens maken we teams en deze krijgen een laatste briefing over de te volgen strategie.

Dan ga je met je team op pad en volgt een cryptische route. Al puzzelend laat je jezelf verrassen gedurende de route. En scoor je punten natuurlijk! Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een kop koffie wordt de uitslag berekend en de winnaar bepaald. En zeker zo belangrijk: wie was die verrader nou eigenlijk en welke streken heeft hij uitgehaald?

Nu boeken