Slotlaan 316, 3701 GX Zeist030-8775128

Trouwfeest

Trouwdiner en daarna een trouwfeest!

De mooiste dag van uw leven! Daar mag natuurlijk niets mis gaan. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen, feesten & partijen. Wij kunnen dus voor u een perfect feest organiseren, eventueel voorafgegaan door een heerlijk trouwdiner.

Natuurlijk kunt u de dag ook beginnen met een receptie bij ons in de zaak, of bij mooi weer in de gezellige binnentuin.
Uw diner is vaak een stuk intiemer dan de receptie en dus worden vooral uw naasten en hechte vrienden/familie uitgenodigd. Onze Herenkamers zijn perfect voor een ‘Private Dining‘, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een trendy ‘Walking Dinner’. Hierbij krijgen uw gasten kleine hapklare gerechten geserveerd, in meerdere gangen. Dit concept is vooral geschikt als uw gezelschap uit een groot aantal gasten bestaat en u informeel wilt dineren.

Exclusief genieten

De gehele Heren van Zeist kan tot uw beschikking staan wanneer u dit wenst. De zaak wordt dan exclusief door u afgehuurd en is gesloten voor anderen.

Wij bieden u graag onze huispianist GRATIS aan voor de gelegenheid! Tevens denken wij graag mee over een andere creatieve invulling van de dag/avond wanneer u dit wenst.

LET OP: vrijdagavond, zaterdag en zondag in overleg. De gehele zaak beschikbaar stellen is vaak lastig op deze dagen, maar gelukkig hebben wij meerdere besloten ruimtes beschikbaar!

Tot in de late uurtjes…

Wanneer u besluit uw trouwdiner/trouwfeest bij de Heren van Zeist te organiseren op vrijdag- of zaterdagavond kunnen wij u een extra beleving aanbieden. Na het feest met de huispianist die natuurlijk voor u zal zingen, vervoeren wij u om 2.00uur GRATIS met luxe taxi’s naar Belevingshoreca De Koets in Zeist. De Koets heeft meerdere awards gewonnen en geldt als 1 van de beste uitgaansgelegenheden van Nederland.

Hier kunt u de avond dus passend afsluiten en daarna genieten van de huwelijksnacht…

Vier jullie bruiloft bij ons

Natuurlijk bent u ten allen tijde van harte welkom om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Neem hiervoor contact op T 030 – 877 5128 om een afspraak in te plannen of dien een vrijblijvende aanvraag in.

Trouwfeest offerte?

Aanvraag indienen